Timișoara Saracens a încheiat la egalitate, 6-6, duelul cu Știința Baia Mare, din etapa a cincea a grupelor Cupei României.

Duelul de pe stadionul Dan Păltinișanu a fost unul extrem de echilihgrat, toate puncte fiind înscrise din lovituri de pedeapsă. Timișorenii au ratat ocazia deschiderii scorului prin Melinte, însă fundașul bănățenilor a ratat, pentru ca după câteva minute Ratu Taniela să deschidă scorul pentru oaspeți. Același Melinte s-a revanțat și a transformat o lovitură de pedeapsă pentru a reface egalitatea. Tot Melinte a adus Timișoara în avantaj dintr-o altă lovitură de pedeapsă, st\abilind și scorul pauzei, 6-3.

La scurt timp de la revenirea de la cabine Baia Mare a egalat situația de pe tabelă, după ce Taniela a transformat o lovitură de pedeapsă de la mijlocul terenului. Timișoara a dominat repriza a doua, iar în ultimul sfert de ora a intrat de două ori în terenul de țintă al oaspeților, însă de fiecare dată băimărenii i-au împiedicat pe timișoreni să pună balonul pe pământ. În repriza secundă ambele formații au rămas în inferioritate numerică. De la timișoreni a fost avertizat Lungu, în timp ce din formația oaspete au văzut galbenul Chirică și Pristaviță.

Remiza o păstrează pe Timișoara în fruntea grupei A din Cupa României, cu un meci rămas în această fază a întrecerii, pe terenul celor de la Tomitanii Constanța. Duelul din ultima etapă este programat peste două săptămâni, iar în cazul unei victorii bănățenii se vor califica în finală.

Ultimul act al Cupei României se va disputa la Brașov în 7 decembrie.

Articolul precedentAccident de circulație în centru, la Timișoara
Articolul următorAlegeri prezidențiale 2019 în Timiș