După 60 de ani de la construcția stadionului Dan Păltinișanu, Timișoara va avea o nouă arenă sportivă. Aceasta va fi construită în Calea Buziașului și va avea minim 9.500 de locuri, după cum susține viceprimarul Cosmin Tabără. Luni a fost termenul până la care se puteau depune contestații, dar, din fericire, afirmă viceprimarul, nu s-a depus niciuna.

„Luni seară, la ora 24.00, a fost termenul până la care se puteau depune contestații, dar, din fericire, nu s-a depus niciuna. Din patru societăți, toate respectabile, a fost aleasă cea mai bună ofertă raportată la preț-calitate, conform prevederilor legale: (…) la o valoare a contractului de 97.002.850 lei, plus TVA. Acum trebuie să trecem efectiv la treabă: semnarea contractului în scurt timp, realizarea proiectului, avizările care trebuie făcute și execuția propriu-zisă. Sper într-o colaborare constructivă între toți factorii care vor fi implicați, e nevoie de susținere la toate instituțiile. Să conștientizăm că suntem un oraș care nu are infrastructură sportivă, iar acum depinde exclusiv de noi să o facem! Să lucrăm împreună cu toții și să ajutam”, a declarat viceprimarul Cosmin Tabără.

Conform planurilor, stadionul e prevazut sa ocupe o suprafata de peste 9000 de mp si sa aiba minimum 9.000 de locuri. 508 dintre ele vor fi la sectiunea VIP, iar alte 102 locuri vor fi la loje. De asemenea, langa stadion urmeaza sa fie amenajat un parc cu loc de joaca si o parcare.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentȘoferiță rănită într-un accident pe drumul care leagă Timișoara de Reșița. A fost scoasă cu greu din mașina distrusă
Articolul următorO casă din județul Timiș a fost cuprinsă de flăcări