Ripensia Timișoara nu a reușit să facă față Sportului Snagov, care, cu cele trei puncte de la Timișoara, a revenit pe primul loc în liga a doua. Cele două Poli sunt și ele în subsolul clasamentului după etapa a 25-a.

Ripensia a luat gol încă din minutul 4 al meciului de acasă cu Sportul Snagov, de la Alexandru Ioniță. După un sfert de oră de joc oaspeții și-au dublat avantajul după o reușită a aceluiași Ioniță.


Ripensia a continuat să atace și în finalul primei reprize a reușit să reducă din handicap. Străuț este faultat în careu de același Ioniță, iar arbitrul Nagy a arătat punctul cu var. Toma a executat, mingea a lovit rădăcina barei din dreapta portarului și a intrat în poartă.
Repriza a doua a fost una în care timișorenii au presat mai mult. Stoi a tras bine de la distanță, însă mingea deviată a fost prinsp de Marinescu, în timp ce Mansour a trimis puțin pe lângă poartă în minutul 62. Nu au fost singurele oportunități. Drăghici, care l-a înlocuit pe senegalez a avut și el două ocazii de a înscrie, însă în primă fază a trimis slab în brațele lui Marinescu, iar în finalul meciului a trimis cu capul puțin peste transversală.
S-a încheiat 1-2, iar Ripensia rămâne cu 29 de puncte, la egalitate cu Pandurii Târgu Jiu și Metaloglobus.

Celelalte două reprezentante ale Timișoarei au încheiat runda fără victorie. ASU Politehnica a obținut doar o remiză albă, 0-0, pe terenul celor de la FC Argeș, iar după această etapă este prima peste linia retrogradării.

ACS Poli a suferit cea de-a 17-a înfrângere în campionat, după 3-1 acasă cu Academica Clinceni. Unicul gol al timișorenilor a fost înscris de Golda, în minutul 81. Odată cu acest eșec, ACS Poli a ajuns din nou ultima în liga secundă, cu 14 puncte.

În runda viitoare Ripensia va juca în deplasare cu Baloteștiul, iar ACS Poli va evolua pe terenul liderului din Snagov. ASU Politehnica are parte de un meci dificil, deoarece va primi vizita Petrolului Ploiești.

Articolul precedentSe întrerupe apa rece într-o comună de lângă Timișoara
Articolul următorAccident cu două victime în Timiș. A intervenit descarcerarea