Reprezentanţii Companiei Naţională de Căi Ferate CFR S.A. au informat că circulaţia feroviară pe relaţia Timişoara Nord – Timişoara Est este închisă, la această oră, din cauza deraierii unei garnituri goale de călători, în timpul manevrei de regarare în staţia Timişoara Nord.

În staţia Timişoara Nord, la manevra de regarare a trenului IR 1763, de la linia 7, la linia 3, locomotiva deraiază de un boghiu, iar primul vagon de o osie, blocând circulaţia trenurilor în direcţia Timişoara Est, a precizat purtătoarea de cuvânt a CFR S.A., Oana Brânzan. 

În trenul IR 1763, care circulă în relaţia Iaşi – Timişoara Nord, nu erau călători, garnitura era goală, iar deraierea s-a produs în timpul manevrei de regarare în Grupa Tehnică.

CFR S.A. informează călătorii că, până la finalizarea intervenţiilor de repunere pe şină a locomotivei şi a vagonului, dar şi retragerea garniturii trenului IR 1763 în grupa tehnică, trenurile R 11143 şi R 9573 staţionează temporar în gările Timişoara Est şi Timişoara Nord.

„CFR SA transmite scuze călătorilor din trenurile staţionate temporar şi îi asigură că personalul feroviar al SRCF Timişoara va acorda tot suportul tehnic necesar operatorului naţional de călători pentru repunerea pe şină şi retragerea garniturii trenului IR 1763 în condiţii de siguranţă”, mai precizează sursa citată. 

Articolul precedentMioara Roman a murit cu datorii uriașe, într-un azil de bătrâni. Cum a ajuns în această situație
Articolul următorLocalităţi evacuate forţat, în Ucraina, ca urmare a ofensivei armatei ruse. Un nou atac cu drone în Odesa