Sala de festivități a Colegiului National C.D.Loga a fost gazda unei noi ediții a Targului Ofertelor Universitare.

Elevii care nu știu deocamdată ce cursuri vor urma din această vară au avut ocazia să vadă oferta universităților din Timișoara, insa la targ au fost prezente si institutii de învățământ superior din alte țări. Tinerii au discutat cu reprezentanții universităților și au aflat ce oportunități le oferă acestea.

Vreau să merg la medicină și iau în conisderare atât universități din Timișoara, dar iau în considerare și studiile în străinătate. Am venit să văd ofertele și mă voi decide apoi. Știu că nu mai e mult timp pentru că examenul de bacalaureat se apropie destul de repede„, a declarat unul dintre absolventii de la C.D.Loga.

Eu am venit la acest târg pentru că nu sunt deloc hotărât. Oferta universităților este una tentantă așa că sigur o să găsesc ceva. Până acum am luat doar câteva pliante de la cei de Medicină, dar nu mă atrage acest domeniu„, a spus un alt elev al Colegiului.

Acesta este al treilea an consecutiv în care târgul ofertelor universitare este organizat la C.D.Loga.

Este un targ pe care noi l-am gandit pentru a veni in intampinarea elevilor legat de nevoia de informare a lor in ceea ce priveste mediul universitar. Copiii nostri se duc si au posibilitatea sa vada oferta de la toate universitatile din Timisoara si din strainatate, iar la targul nostru sunt toate universitatile din Timisoara”, a spus directorul adjunct al Colegiului C.D. Loga, Violeta Craina.

Articolul precedentVântul puternic afectează Aeroportul din Timișoara. Avion trimis spre Budapesta
Articolul următorCod galben de vânt. Bilanțul vijeliei