În clădirea Primăriei din Timișoara nu sunt suficiente locuri pentru toți angajații de care este nevoie. Chiar dacă unele servicii și direcții s-au mutat în alte imobile, spațiul tot nu este considerat suficient.

Acum s-a găsit o soluție, dar pare teribil de costisitoare. Mai precis, fosta sala de sport din incinta municipalității, care acum sevreste ca încăpere de birouri, va fi total transformată. Ținând cont că are înălțimea de mai bine de 5 metri, spațiul va fi împărțit în două cu un planșeu, ceea ce va dubla practic suprafața de 200 de metri pătrați pe care sunt amplasate acum birourile.

Doar că un asemena proiect costă, și nu puțin. „”Valoarea totală estimată a investiţiei conform devizului general actualizat, este de 1.455.902,54 lei inclusiv TVA, din care valoarea totală a investiției C+M – 1.237.060,13 lei inclusiv TVA”, conform hotărârii de Consiliu Local prin care se aprobă refacerea sălii. În urmă cu trei ani, aleșii locali au respins un proiect similar dar în care valoarea investiției era ceva mai mică.

Articolul precedentÎncă un pas pentru realizarea centurii de sud a Timișoarei
Articolul următorMesaj impresionant al pompierilor timișeni după tragedia în care au murit patru copii