Zece nou născuți de la Maternitatea Odobescu din Timișoara au fost depistați pozitiv la un prim test pentru coronavirus. Medicii au bănuit că ar putea fi un rezultat fals pozitiv și au cerut retestarea lor. Rezultatele au început să sosească și astăzi, familia unui micuț a primit cea mai bună veste. Copilașul nu are coronavirus.

Din cei zece bebeluși depistați pozitiv inițial, șapte au primit rezultate negative la cel de-al doilea test. Lucrurile durează, pentru că nu totți sunt din Timișoara, iar probele celor din județele Arad și Hunedoara au sosit ceva mai târziu pentru a fi analizate.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a fost cel care a anunțat vestea bună pe pagina lui de Facebook: „zilele trecute a fost știre națională că la un alt spital al Primăriei Timișoara, Spitalul Municipal, 10 bebeluși născuți din mame fără Coronavirus au ieșit pozitivi la analize. Faptul fiind neobișnuit, la nivel central s-a decis refacerea testării. Ei bine, pt 7 dintre cei 10 bebeluși, rezultatele sunt cunoscute: TOȚI 7 SUNT NEGATIVI! Ne bucurăm enorm, pt ei, pt proaspetele mămici, ca și pt tătici și pt toți cei apropiați! Vă vom ține la curent și cu situația celorlalți 3!”

Articolul precedentAnunțul Patriarhiei: Pelerinajul de Florii se suspendă. În noaptea de Înviere, credincioşii pot ieşi doar la ferestre, balcoane pentru a-și spune „Hristos a înviat!”
Articolul următorIntră în vigoare Ordonanța 8! Marcel Vela: Nu dorim să ne confruntăm cu o EXPLOZIE a numărului de îmbolnăviri