Echipa de baschet a SCM Timișoara a încheiat stagiul de amicale din Ungaria cu o victorie spectaculoasă în fața formației Szedeak Szeged. A fost ultimul amical înainte de turneul Cupa Timișoara, pe care gruparea pregătită de Dragan Petricevic o va găzdui în weekend.

Timișorenii au obținut a doua victorie în 3 meciuri în turneul maghiar, una la doar două puncte diferență, 71-69. Baschetbaliștii bănățeni au fost conduși la pauză la trei puncte diferență, iar în sfertul al treilea gazdele au avut chiar și 12 puncte avans pe tabelă. Timișorenii au avut însă un final foarte bun de meci, au fost mai atenți în apărare și în cele din urmă i-au învins pe baschetbaliștii din Szeged. Franklin a fost cel mai bun marcator al bănățenilor, cu 23 de puncte.

Baschetbaliștii pregătiți de Dragan Petricevic vor juca în acest final de săptămână în fața propriilor fani în cadrul Cupei Timișoara, turneul tradițional pe care îl găzduiesc în fiecare an. La întrecerea din acest an vin Sibiu, Focșaniul și Steaua.

Vineri, de la ora 18 Steaua înfruntă Sibiul, iar de la 20.30 Timișoara dă piept cu Focșaniul

Sâmbătă de la ora 17 este programat duelul dintre învinsele din prima zi, iar de la 19.30 se va juca finala mare.

Articolul precedentLa Timișoara se ridică mașinile parcate aiurea și se dau amenzi
Articolul următorVeste bună pentru elevii mai multor școli din Timișoara. O linie de transport dedicată lor își schimbă traseul