Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu procurorii DIICOT, pun în aplicare, marţi, 24 de mandate de percheziţie domiciliară în judeţul Timiş, într-un dosar de trafic de droguri de risc şi mare risc şi efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept şi fără a deţine autorizaţie.

Din cercetări a reieşit că începând cu anul 2022 până în prezent, 16 persoane ar fi deţinut şi comercializat în mod repetat canabis, 3 – CMC (cristal), cocaină, MDMA, MDMB-4en Pinaca, MDMB – Inaca, ADB-Butinaca (droguri de risc, mare risc şi substanţe psihoactive) către consumatori din judeţul Timiş, pe parcursul investigaţiilor fiind documentate 37 de asemenea tranzacţii, arată o informare de presă a Poliţiei Timiş.

Audierile se vor desfăşura la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română şi de către Biroul Tehnic şi de Criminalistică din cadrul DIICOT.

Acţiunea se realizează cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, precum şi al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara.

AGERPRES

 

Articolul precedentMApN organizează o nouă campanie de recrutare a rezerviştilor voluntari. Sunt disponibile 4.936 de locuri
Articolul următorJudecătoarea Iulia Motoc va prezida completul ce se va pronunţa asupra mandatelor de arestare pentru Netanyahu și 3 lideri Hamas