Astăzi, vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul se va înnora spre seară și noaptea. Pe arii relativ extinse în Crișana și local în Banat se vor semnala averse însoțite de descărcări electrice. Cantitățile de apă cumulate vor depăși pe arii restrânse 15-20 l/mp. Vântul va sufla slab la moderat cu intensificări în timpul averselor. Izolat se va semnala ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 și 31 de grade, iar cele minime între 14 și 18 grade.

Mâine, vremea se va răci și va fi în general instabilă. Cerul va fi noros. Temporar se vor semnala averse însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări în timpul averselor. Vor fi condiții de grindină iar cantitățile de apă, pe arii restrânse vor fi însemnate.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 28 de grade, iar cele minime între 13 și 16 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

Articolul precedentMajorarea PENSIILOR – Nicolae Ciucă: „Nu vom face astfel de enunţuri până nu vom avea proiectul de buget pe anul 2023”
Articolul următorAmenzi şi suspendarea temporară a activităţii la mai multe unităţi comerciale alimentare din Complexul Studenţesc