Astăzi, vremea va fi în general frumoasă în cursul zilei și apropiată de normalul termic. Cerul variabil, va prezenta înnorări în cursul nopții, când local în Banat și doar izolat în Crișana se vor semnala averse însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab, cu intensificări trecătoare pe durata averselor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 25 de grade, iar cele minime între 8 și 14 grade.

Mâine, vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi mai mult noros. În cursul nopții pe arii relativ extinse în Banat și restrânse în Crișana, se vor semnala averse  însoțite de decărcări electrice. Izolat vor fi condiții de grindină, iar în Banat cantitățile de apă vor fi însemnate. Vântul în general slab spre moderat, dar în cursul nopții va prezenta intensificări în Banat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 26 de grade, iar cele minime între 12 și 15 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

Articolul precedentAcoperiții care s-au învelit cu banii statului. Cine conduce SRL-urile Serviciilor. Autoritățile au încept să verifice licitațiile la minut din Sănătate
Articolul următorPeste 300 de persoane în carantină, în Timiș