Astăzi, vremea se va menține deosebit de rece, local geroasă dimineața și noaptea. Cerul va fi temporar noros. În cursul zilei la munte vor fi posibile fulguieli, iar noaptea va ninge slab, local și în zona de câmpie. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, unde va spulbera zăpada. În zonele joase, vor fi condiții de ceață asociată cu depunere de chiciură.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 și -1 grad, iar cele minime între -13 și -7 grade.

Mâine, temperaturile vor crește comparativ cu intervalul precedent, dar se vor situa, în continuare, sub cele specifice datei. Cerul va fi mai mult noros. Pe arii mai extinse în Crișana și local în Banat va ninge, dar spre finalul intervalului în zona de câmpie pot fi precipitații mixte favorabile depunerii de polei. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări în nordul Crișanei, dar și la munte unde va viscoli ninsoarea. Izolat va fi ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 3 grade, iar cele minime între -6 și -1 grad, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

Articolul precedentPlatforma STS pentru programarea la vaccinarea anti-COVID nu este funcțională
Articolul următorO nouă tranșă de vaccin anti-COVID, așteptată la Timișoara