Astăzi, vremea se va încălzi, devenind normală termic. Cerul va fi variabil, temporar noros în Crișana. În cursul nopții izolat, mai ales în nordul Crișanei, vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări ziua, mai ales în Crișana, unde vitezele la rafală vor depăși 50-60 km/h. În cursul nopții izolat vor fi condiții de ceață, iar în depresiuni se mai poate produce brumă.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 17 grade, iar cele minime între 1 și 6 grade, mai scăzute în depresiuni spre -2 grade.

Mâine, vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil în cursul zilei și doar izolat, la munte, vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată. Spre seară cerul se va înnora treptat, iar în cursul nopții va ploua pe arii extinse în sudul Banatului și mai restrânse în rest. La munte, la altitudini mari, vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări noaptea mai ales în sudul Banatului și la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 22 de grade, iar cele minime în general între 5 și 10 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

Articolul precedentAnamaria Prodan-Reghe, divorțul anului: ce s-a întâmplat, de fapt, la tribunal. Motivul tulburător pentru care copiii au plâns când s-au revăzut
Articolul următorPrograme gratuite de pregătire a bacalaureatului la UVT