Astăzi, vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și seara, dar și noaptea în sudul Banatului, când local la munte și pe arii restrânse în rest vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Crișana și la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 20 de grade, iar cele minime între 5 și 9 grade.

Mâine, vremea va fi apropiată de normalul termic al datei. Cerul va fi avea înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara, când local la munte și pe arii restrânse în rest vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 21 de grade, iar cele minime între 6 și 10 grade la deal și în sudul Banatului, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

Articolul precedentRizea lovește în inima mafiei de contrabandă cu țigări: DOVADA SUPREMĂ – șmecherii din România, deconspirați
Articolul următorATAC cibernetic masiv asupra României. Mai multe site-uri guvernamentale au căzut pradă hackerilor. Cine revendică atacul