Timișorenii certați cu bunul simț nu au fost luați în colimator doar de polițiștii locali, care îi amendează pe unde îi prind, ci și de oamenii care locuiesc în diferite zone ale orașului.

De la începutul lunii august până în prezent, polițiștii locali au dat nu mai puțin de 20 de amenzi celor care au aruncat deșeurile pe unde au vrut. Un lucru demn de luat în seamă este însă faptul că 15 dintre cei prinși că au creat rampe clandestine de gunoi au fost sancționați în urma sesizărilor celor care locuiau în zonele în care deșeurile au fost abandonate.

Oamenii i-au filmat sau fotografiat pe cei care au făcut mizerie și au tranmis imaginile mai departe polițiștilor. Zonele cele mai frecvente în care au fost prinși oamenii care au abandonat deșeuri sunt străzile Nicolae Andreescu, C-tin Silvestri, Dr. Ioan Mureșan, C.Negruzzi, Take Ionescu sau Piața Petru Rareș.

Polițiștii vor continua controalele pe această linie și în perioada care urmează și îi încurajează pe timișoreni să sesizeze în continuare situațiile de abandon al deșeurilor la colț de stradă la numerele de telefon 0256. 968 sau 0256.246.112

Articolul precedentTabără a boschetarilor desființată de polițiști, la Timișoara
Articolul următorMașină în flăcări de Sfânta Maria, în Timiș