Demolarea garajelor din Timișoara continuă, iar în zilele următoare o nouă baterie va fi pusă la pământ în zona de sud a orașului.

Echipele de intervenție ale Primăriei vor continua demolarea construcțiilor din cartierul Soarelui. De această dată sunt vizate construcțiile din zona srăzilor Aștrilor, Sirius, Azurului și Orion. Anunțul a fost făcut de primarul Nicolae Robu, pe pagina sa de Facebook.

Alte 95 de garaje vor fi demolate începând de astăzi în Cartierul Soarelui, în perimetrul Str. Aleea Azurului, Str. Aștrilor, Str. Sirius, Str. Orion! Evident, în locul lor vom face o amenajare frumoasă, cum am făcut în atâtea și atâtea locuri. În curând, Cartierul Soarelui va ajunge Primul din Timișoara -și poate chiar Primul în România!- fără niciun garaj! Și… au fost în jur de 1.500!„, scrie edilul Nicolae Robu.

În zona Soarelui se lucreaza deja la realizarea unei parcări, dupa ce au fost demolate garajele dintre blocurile de pe străzile Sirius și Plutașilor. Tot pe strada Sirius, însă de cealaltă parte a ei, au fost demolate garajele, însă nu au fost începute lucrările de reamenajare.

Tot în zona Soarelui au fost amenajate deja locuri de parcare între străzile Oglinzilor si Martir Eugen Nagy.

Nu se lucrează însă doar în această parte a orașului. Demolări s-au făcut și în zona Rusu Șirianu – Kiriac, unde a fost pus la pământ inclusiv garajul șefului Poliției Locale, Dorel Cojan.

 

O altă zonă în care a fost amenajată o parcare și pe strada Zoltan Kodaly.

Demolările de garaje în Timișoara vor continua, din moment ce în oraș sunt aproape 7000 de asemenea construcții, iar municipalitatea vrea să scape de toate în anii viitori.

Articolul precedentAccident în zona centrală din Timișoara. Un BMW și o mașină de poliție s-au izbit într-o intersecție
Articolul următorA crezut că dă lovitura, dar a ajuns după gratii pentru doar câțiva lei