Șapte percheziții și 200.000 de euro confiscați. Este bilanțul unei acțiuni care s-a desfășurat în orașe din Timiș și Caraș Severin.

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale din Caras-Severin, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au facut sapte perchezitii, intre care cinci domiciliare si doua la masini. Acțiunea a avut loc in Otelu Rosu, Poiana Marului, din judetul Caras-Severin, si in Timisoara. Vizate au fost la persoane banuite de constituirea unui grup infractional organizat, care se ocupa cu camata si spalare de bani.

Au fost ridicati si confiscati aproape 220.000 de euro, peste 860 de dolari, 2.500 de lei, inscrisuri si medii de stocare.

Din cercetari a reiesit ca trei persoane, doi barbati, de 48, respectiv 21 de ani si o femeie, de 44 de ani, toti din Otelu Rosu, judetul Caras-Severin, ar fi oferit, incepand cu anul 2010, imprumuturi de bani in afara sistemelor autorizate,catre diversi oameni de afaceri, reprezentanti ai unor societati comerciale din judetul Caras-Severin, pentru care ar fi perceput dobanzi lunare cuprinse intre 7% si 15%.

Articolul precedentÎmpădurire masivă în apropiere de Timișoara. Zeci de mii de puieți vor fi plantați de voluntari
Articolul următorCiocnire violentă într-o intersecție din Timișoara