Foști campioni ai României și ai Europei, nume de legendă ale fotbalului de pe plaiurile bănățene și glorii ale echipei naționale își dau întâlnire vineri pe stadionul Dan Păltinișanu într-un meci pentru o cauză nobilă.

Starurile fotbalului românesc ajung vineri la Timișoara pentru un meci special. Foștii fotbaliști speră să strângă o sumă de bani cât mai mare pentru a putea cumpăra un aparat de anestezie performant pentru Spitalul de Copii Louis Turcanu.

Este nevoie de aproximativ 40.000 de euro. O parte din bani se vor strânge pe 17 mai, când avem un bal caritabil Rotary, în care se va licita pentru tricourile fotbaliștilor. A doua parte sperăm să-i strângem la meci”, a spus Marina Rodica Moșulea din partea organizatorilor Rotary Ripensis.

Cel care s-a ocupat de aducerea vedetelor la Timișoara a fost Iosif Rotariu. Fostul jucător al lui Poli Timișoara a reușit să aducă la Timișoara atât colegi alături de care a evoluat în alb-violet, cât și la echipa națională.

Nu a fost ușor să chemăm atâția oameni, dar ne bucurăm de răspunsul lor pozitiv, și toți cei care sunt trecuți pe afiș vor fi prezenți la meci”, a declarat Iosif Rotariu.

În echipa stelelor fotbalului românesc și-au anunțat prezența printre alții selecționerul primei reprezentantive, Cosmin Contra, eroul de la Sevilla, Helmuth Duckadam, dublul câștigător al Ligii Campionilor, Miodrag Belodedici, dar și Ionuț Lupescu, Ioan Andone, Bogdan Stelea, Jean Vlădoiu, Ciprian Marica, Paul Codrea, Ovidiu Petre, Anton Doboș sau Răzvan Raț.

În echipa stelelor fotbalului bănățean și-au anunțat prezența finaliștii Cupei României, Petre Vlătănescu, Călin Rosenblum, Constantin Varga,Sorin Vlaicu sau Marcel Băban, dar și fotbaliști precum Florin Bătrânu, Mugur Gușatu, Valentin Velcea sau Ovidiu Popescu.

Duelul dintre cele doua formații este programat pentru sâmbătă, 18 mai, de la ora 17.

Articolul precedentSchimbare radicală la un cinematograf din Timișoara. Cum se va transforma clădirea din centrul orașului?. Foto
Articolul următorUna dintre cele mai circulate străzi din Timișoara își schimbă din nou înfățișarea