Touchdown-uri frumoase, pase lungi, contacte puternice si zeci de yarzi de penalizar atât pentru timișorenă, cât și pentru formația din capitală. Robowl X le-a avut pe toate și s-a încheiat cu victoria lui Bucharest Rebels.

Formația din capitală a fost cea care a deschis scorul cu un touchdown semnat de Adrian Marcu, în timp ce Bogdan Brândușa a adus alte două puncte dintr-o conversie. A doua reușită a venmit repede și i-a aparținut lui Dillard, însă acfeasta nu a mai fost urmată de punct sau puncte suplimentare.


În sfertul al doilea Timișoara a reușit să reducă din handicap cu un touchdown venit după o alergare a lui Jeron Jones. Punctul suplimentar a fost ratat și la pauza mare s-a intrat cu scorul de 14-6 în favoarea bucurestenilor.

În partea a doua pentru bucureșteni au mai înscris câte un touchdown Marcu, Brândușa și Coman, același Bogdan Brândușa reușind să își treacă în cont și o conversie de două puncte. Timișorenii au mai punctat o singură dată, cu touchdown-ul lui Cocrean, urmat de o conversie a lui Baizath. S-a încheiat 34-14 în favoarea lui Rebels, care au câștigat astfel cel de-al 4-lea trofeu de campioni din istorie.

Sincer să fiu, la inceputul meciului am avut noroc pentru că apărarea ne-a oferit niște baloane bune și am reușit să înscriem, pentru că după acele momente apărarea lor ne-a inchis foarte bine. Noi nu am jucat prea bine în ofensivă. În sfertul al treilea am decis să ne liniștim, să ne folosim de grelelile lor în loc să facem faze peretențioase și cred că am înscris după aceea de fiecare dată când am avut ocazia.Cu siguranță a fost un meci mai greu decât o arată rezultatul, cel puțin din punct de vedere ofensiv„, a declarat la final Stan Bedwell, quarterback-ul lui Bucharest Rebels.

Timișoara 89ers pierde a doua finală în fața lui Rebels, la 5 ani de la prima.

Vreau înainte de toate să îi felicit pe cei de la Rebels pentru ca au jucat bine asta seară. Cred ca nu au jucat așa perfect tot sezonul. Astăzi am pasat mai bine decât în orice alt meci, deci sunt fericit ca am terminat sezonul in top, la jocul de pase. Pe de altă parte le-am cerut baieților ceva nou. Avem mulți tineri și le-am cerut să joace om la om și se vede ce s-a întâmplat. Cred că defensiv am făcut tot ce trebuia în prima repriză, în a doua ei au luat distanță și le-am predat și noi mingea prea usor în unele momente. Un alt lucru bun e că am încheiat sezonul cu bine și chiar cu o finală. Nu am ce să le reproșez băietilor pentru că per total, în acest sezon nu numai că au devenit jucători mai buni, ci și oameni mai buni„, a declarat la final antrenorul jucator Charles Babb.

Cel mai bun jucator al finalei a fost bucureșteanul Daniel Marcu, autor a doua touchdown-uri, și aflat la ultimul său meci din carieră.

Articolul precedentSpectacol pe cerul Timișoarei, show aviatic de excepție
Articolul următorParcare interzisă pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din Timișoara