Mii de timișoreni au urmărit cu sufletul la gură un show aviatic de excepție. Spectacolul  aerian a devenit deja o tradiție  în orașul de pe Bega și se află la cea de-a șasea ediție. Acrobații aeriene, efecte pirotehnice și un concert au fost ingredientele de succes ale actualei ediții.

Timişoara Air Show 2019 a adunat la aeroportul din Timisoara aproape zece mii de oameni dornici să vadă un spectacol total.

În cadrul spectacolului aviatic au evoluat piloți  din cadrul Forţelor Aeriene Române, cu  o escadrilă de elicoptere şi cu o formaţiune de aeronave F16. Aeroclubul României a participat cu formaţia Hawks of Romania, cu paraşutiştii Blue Wings şi cu formaţia de zbor cu avioane ultra uşoare The Pelicans. Au mai participat Iacării Acrobaţi , alături de pilotul lituanian Jurgis Kairys, o adevărată legendă a zborului acrobatic.  

Spectatorii au fost încântați de curajul piloților și de acrobațiile extreme ale acestora.

Timişoara Air Show 2019  este deja o tradiție care adună, an de an, mii de spectatori, chiar dacă drumul până la aeroport devine o adevărată probă a nervilor tocmai din cauza numărului mare de oameni care vor să vadă spectacolul

Dupa evolutiile pilotilor, spectatorii au putut asista si la un concert DJ Project. Intrarea a fost gratuită, atât la show-ul aviatic cât și la concert.

 

Articolul precedentTIR răsturnat pe autostrada A1, fructe împrăștiate pe asfalt
Articolul următorDin nou înfrângere. Timișoara 89ers pierde al doilea RoBowl jucat acasă cu Rebels