Un tânăr de 19 ani a furat o mașină, la Lugoj. El nu avea nici permis de conducere, dar asta nu l-a oprit să plece la plimbare, la volan.

Poliţiştii municipiului Lugoj au identificat un tânăr de 19 de ani, bănuit de furtul unui autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, bănuitul fiind reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Timiş.” se arată într-un comunicat al IPJ Timiș.Fapta a fost comisă mai demult. În noaptea de 24 spre 25 octombrie, tânărul ar fi furat mașina de pe strada Primăverii din Lugoj, l-a condus prin oras și l-a abandonat mai apoi pe strada Nera.

Pentru plimbarea sa el s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului.

Articolul precedentCe schimbări aduce Mersul Trenurilor pentru timișeni
Articolul următorDupă biciclete, la Timișoara vor ajunge trotinete electrice și segway-uri. Planurile Primăriei pentru anul viitor