Accident de tramvai la Timișoara după ce un mijloc de transport al STPT care nu avea vatman la bord a rulat pe șine mai multe sute de metri și s-a oprit într-un alt tramvai.

Totul s-a intamplat pe linia de tramvai 4, la intersecția străzii Brediceanu cu Circumvalațiunii. O garnitura s-a oprit pe linie din cauza unei pene de curent, moment in care mijlocul de transport a luat-o usor la vale, zona fiind într-o mică pantă. Vatmanița a coborât să vadă ce se întâmplă, și să îi avertizeze pe șoferii care erau în spatele garniturii și a sunat în dispecerat să anunțe defecțiunea.

În acel moment s-a reluat alimentarea cu energie electrică și tramvaiul a luat-o din loc, din moment ce femeia uitase să tragă frâna hidraulică. Tramvaiul a lovit două autoturisme, pe care le-a împins din calea sa după care a rulat mai multe sute de metri. Garnitura s-a oprit într-un alt tramvai la intersecția bulevardului Cetății cu Calea Bogdăneștilor.

În urma impactului, a fost rănit un singur pasager, care se afla în tramvaiul care a rulat singur, dar și vatmanița din garnitura izbită. Ambii au fost răniți ușor.

Echipele ale Societății de Transport Public au ajuns la fața locului pentru a tracta tramvaiele.

Polițiștii au început cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.

Articolul precedentCiocnire violentă între două mașini pe un bulevard din Timișoara. O șoferiță a ajuns la spital
Articolul următorLocuri de cazare surpriză descoperite de polițiști în Complexul Studențesc din Timișoara