Autorităţile din judeţul Timiş au declanşat, marţi, Planul Roşu de Intervenţie în urma unui accident rutier care s-a produs la Sânandrei şi în care au fost implicate un TIR şi un autobuz. Din primele informații, 11 persoane au fost rănite. Pentru moment nu se cunosc informații despre cauzele produicerii accidentului. La fața locului se desfățoară o mobilizare impresionantă de forțe de intervenție.  

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a anunţat că în accidentul petrecut în localitatea Sânandrei au fost implicate un autotren şi un autobuz. Pentru asigurarea asistenţei medicale de urgenţă tuturor persoanelor implicate, în judeţul Timiş a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

Din primele informații, 11 persoane au fost rănite, iar șoferul autobuzului, de cetățenie turcă, a rămas încarcerat. Conform presei locale, în autocar se aflau 18 călători.

„La nivelul ISU TIMIȘ s-a activat Planul roșu de intervenție ca urmare a unui accident rutier produs pe DN 69, între un autobuz, în care se aflau 18 persoane, dintre care, conducătorul a rămas încarcerat, și un autotren, în care se afla doar conducătorul. Din primele informații, au rezultat 11 victime (cei doi conducători și 9 pasageri din autobuz)”, transmit cei de la ISU Timiș.

La locul evenimentului au fost alocate: 3 maşini de stingere, 3 echipaje de descarcerare, 3 autospeciale pentru transport victime multiple, o ambulanţă SMURD şi 9 ambulanţe SAJ, 2 microbuze (pentru preluare personal medical) şi un elicopter SMURD.

 

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentFoştii şefi ai Loteriei rămân fără 500.000 euro, reprezentând bani şi maşini primite ca mită
Articolul următorJurnaliștii Realitatea PLUS, emisiuni maraton de Ziua Unirii – Alexandra Păcuraru, 4 ore alături de protestatarii de la Afumați