accident rutier lugoj
Un grav accident a avut loc pe aproape de Lugoj

Accidentul a avut loc la câțiva kilometri de Lugoj, din cauza unui șofer care a intrat într-o depășire riscantă

Polițiștii au fost alertați, în noaptea de luni spre marți, de producerea unu accident, în apropiere de Lugoj. Pe șoseaua spre Lugojel două mașini s-au ciocnit frontal. În urma impactului doi oameni au fost răniți. Alți doi au scăpat doar cu o sperietură zdravănă.

Dintre răniți, unul a rămas încarcerat în mașina strivită. A fost nevoie de intervenția echipelor de la descarcerare pentru a-l scoate de acolo.

Polițiștii au fost alertați cu privire la acest accident

“ Polițiștii au fost anunțați, luni seara, despre producerea unui accident rutier, în apropiere de Lugoj. Din primele informații, șoferul unui autoturism care se îndrepta spre Lugoj, de la Caransebeș, s-a angajat într-o depășire neregulamentară, fără să se asigure. Mașina lui a lovit frontal un alt autoturism, condus regulamentar. Acesta venea din sens opus. O persoană a fost grav rănită și a fost preluată de o ambulanță. Alte trei personae au suferit leziuni ușoare. Una dintre victimele cu leziuni ușoare a fost transportată la spital, pentru investigații.”, conform reprezentanților IPJ Timiș.

Polițiștii fac acum cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul.

Articolul precedentAparate de jocuri de noroc, făcute praf de un tânăr care n-a avut noroc
Articolul următorGrup de migranți prins la ieșire din Timiș către Serbia