O mașină s-a făcut scrum pe un drum din Timiș după ce s-a ciocnit de un alt autoturism.

Accidentul a avut loc pe drumul care leagă Buziașul de Timișoara, în apropierea localității Chevereșu Mare. O șoferiță nu a apăsat la timp pedala de frână, iar autoturismul pe care îl conducea s-a izbit de cel din fața sa. Imediat după impact, autoturismul a luat foc, dar femeia de la volan a reușit să iasă. În cele autoturismele care s-au ciocnit se aflau patru persoane.

O tânără în vârstă de 20 de ani a condus un autoturism pe DN 592 dinspre Chevereș spre Timișoara, iar din cauza nepăstrării distanței regulamentare a lovit un alt autoturism aflat în fața sa, condus de o femeie 47 de ani. În urma impactului autoturismul conducătoarei de 20 de ani a luat foc. În urma accidentului nicio persoană nu a fost rănită„, a declarat Aurora Voicilă, purtător de cuvant al IPJ Timiș.

La fața locului au fost chemați pompierii, care au intervenit cu o autospecială de stingere și 5 subofiteri, care au reușit să stingă flăcările, însă mașina a fost făcută scrum.

Circulația în zonă a fost bloocată câteva zeci de mjinute din cauza accidentului.

sursa foto: Info Trafic jud. Timis

Articolul precedentDomul Catolic din Piața Unirii din Timișoara intră în renovare. Prima schimbare majoră în trei secole de existență
Articolul următorAtenție dacă plecați la drum peste graniță. La vecini e cod roșu și portocaliu