Șansele lui ACS Poli Timișoara de a se salva de la retreogradare sunt din ce în ce mai mici după eșecul drastic suferit în fața Universității Cluj, înfrângere la caere a contribuit și centralul băimărean Cristian Codrea.

Începutul duelului de la Timișoara dintre ACS Poli și Universitatea Cluj a fost unul cât se poate de echilibrat, cu formația timișoreană făcând față rivalei mult mai bine cotate. Totul a decurs normal până în minutul 17, când, după o lovitură liberă de pe partea stângă executată de Pârvulescu, arbitrul Codrea a dictat penalty împotriva Timișoarei pentru o infracțiune numai de el văzută. Centralul i-a dat și un galben lui Bădăuță pentru un fault văzut din nou numai de el.

Penalty-ul a fosty executat de fostul timișorean Axente, și a deschis scorul.

Până la pauză timișorenii au evoluat din ce în ce mai bine, însă Codrea a lovit bara transversală, în timp ce Paramatti și Uyi au ratat în urma unor faze fixe. Și Calugher a fost aproape de egalare, însă a luftat din aproximativ 10 metri, iar la pauză ardelenii conduceau cu 1-0.

La pauză Valeriu Răchită l-a trimis în teren și pe Chemin. Acesta a ratat o bună oportunitate de egalare, ca și Sidorenco. Și cum ocaziile se răzbună, clujenii au făcut 2-0 după o lovitură liberă a lui Abrudan. Cu un sfert de oră înainte de final, ardelenii au scăpat pe contraatac, iar Gavra a făcut 3-0.

ACS Poli a încheiat meciul în 10, după ce Buzan a văzut al doilea galben în al treilea minut de prelungire.

În urma acestui rezultat, ACS Poli rămâne pe locul 18 în liga secundă, cu 26 de puncte, la 12 lungimi de locul 15, cel care asigură salvarea, și este ocupat în prezent de Pandurii Târgu Jiu.

În runda viitoare ACS Poli va evolua în deplasare împotriva lui Aerostar Bacău, ocupanta locului 17.

Articolul precedentAccident violent pe o stradă din Timișoara. Trei oameni au ajuns la spital
Articolul următorZeci de locuri noi de parcare amenajate la Timișoara în loc de garaje demolate