Au intrat cu buldozerele, au demolate vechile garaje din beton, iar acum in aceeași locație au apărut locuri noi de parcare.

De noua amenajare vor beneficia timișorenii care locuiesc în zona Soarelui, mai precis în zona străzilor Oglinzilor și Martir Eugen Nagy. Anunțul a fost făcut de primarul Nicolae Robu pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Un nou spațiu dintre blocuri amenajat civilizat, după ce a fost curățat de garaje! 65 de locuri de parcare au fost create! Locația este delimitata la sud de str. Oglinzilor și la nord de str. Martir Eugen Nagy. O data cu amenajarea ei, s-a creat cea mai mare zonă compactă din oraș completamente amenajată modern, anume: zona delimitata de străzile Mareșal Constantin Prezan, Orion, Aleea Azurului, Bd. Sudului! Ne propunem ca până la finele acestui an, să ajungem să amenajăm tot ce încă a rămas neatins în zona, până la Bd. Liviu Rebreanu. Dar, astfel de amenajări vom continua să facem în tot orașul, pe măsura ce vom reuși demolarea garajelor!”, spune edilul Timișoarei.

Alte două parcări urmează să fie amenajate în zona de sud a Timișoarei. La una dintre acestea, cea dintre blocurile de pe strada Sirius și cele de pe strada Martir Istvan Andrei, lucrările sunt în plină desfășurare.

În cealaltă parte a străzii Sirius urmează să mai fie amenajate locuri de parcare, însă aici nu au început lucrările, și încă mai trebuie ridicat molozul rămas în urma fostelor garaje.

În Timișoara sunt aproape 7000 de garaje, iar municipalitatea vrea ca în acest an să demoleze cel puțin 1000. În 2018, municipalitatea a demolat nu mai puțin de 220 de asemenea construcții, în locul cărora au fost amenajate locuri de parcare.

Articolul precedentACS Poli Timișoara învinsă de Universitatea Cluj. Cadou făcut de arbitru șepcilor roșii
Articolul următorBanatul, sub informare meteo de vreme rea