Abia am intrat în noul an și românii veniți de peste hotare au început să se întoarcă la locurile de muncă din țările din care au venit. Alții mai norocoși își vor continua vacanța în străinătate.

Oricare ar fi destinațiile alese, românii care vor să iasă din țară au făcut cozi la punctele de trecere a frontierei din vestul țării.

Cele mai solicitate puncte sunt Cenadul, în județul Timiș, unde cei care vor să iasă din România așteaptă câteva zeci de minute, respectiv Nădlac 1, unde românii care au ales să părăsească țara prin acest punct au de așteptat mai bine de o oră pentru formalitățile de rigoare.

Polițiștii de frontieră anunță că vor menține toate măsurile pentru reducerea timpilor de așteptare și asigurarea unui control operativ.

Măsurile sunt aceleași pe care le-am luat și în perioada sărbătorilor. Noi lucrăm la capacitate maximă, recomandăm tranzitarea tuturor punctelor de frontieră din sud-vest. Pe raza Inspectoratului de Frontieră Timiș cel mai mare timp de așteptare este la Cenad, de aproximativ jumătate de oră”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Frontieră Timișoara.

Articolul precedentLa 15 ani, prins la volanul unei mașini cu numere expirate
Articolul următorCăprioară salvată din ghearele morții de pompierii timișeni