Poliţiştii de frontieră timişeni descoperit patru albanezi care încercau să treacă ilegal frontiera din Serbia spre România.

Cei patru albanezi au mers pe jos, pentru a reuși să treacă frontiera și aveau  interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen. Ei  au fost predaţi autorităţilor sârbe în baza acordului de readmisie, în vederea continuării cercetărilor.

În data de 14.11.2018, în jurul orei 00.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia, judeţul Timiş, au declanșat o acțiune pe linia combaterii migrației ilegale în urma căreia au depistat, pe raza localității de frontieră Jimbolia, patru persoane de sex masculin care nu vorbeau limba română și nu își justificau prezența în zonă.”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Cei patru bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 32 de ani  au fost duși sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări. Ei au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, pe la frontiera verde, întrucât doreau să ajungă într-un stat din vestul Europei şi aveau interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar cei patru bărbați au fost predați autorităţilor sârbe, în baza acordului de readmisie, în vederea continuării cercetarilor.” Transmit reprezentanții Poliției de Frontieră.

Articolul precedentEuro falși dați la schimb în Timiș. Poliția a intervenit
Articolul următorBradul de Crăciun, târât pe străzile Lugojului ca o mătură uriașă