Alarma a fost data de trecatorii care se plimbau prin zona, mai precis podul care duce spre Piața Maria, lângă fosta tersă Flora, aceasta fiind una preferata de timisorenii care merg la plimbare pe malul Begai.

Oamenii au observat ca ceva plutea pe apele canalului si s-au gandit ca poate fi vorba despre trupul unui inecat. Pompierii, salvarea si politia au ajuns in scurt timp la fata locului. O barca a celor de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a fost lansata la apa, iar echipajul a reusit sa recupereze ceea ce s-a dovedit a fi trupul neinsufletit al unui barbat de aproximativ 60 de ani.

Manevrele de resuscitare au fost zadarnice. Imaginile dramatice cu operatinunea de recuperare au fost filmate de trecatori si postate pe retelele de socializare. La fata locului au ajuns si criminalistii, pentru a aduna probe. Polițiștii au deschis o anchetă și încearcă acum să afle atât identitatea bărbatului, cât și cauza decesului. Acesta este al doilea cadavru descoperit in ultima saptamana in Bega, dupa cel din weekend-ul trecut, cand politistii au cerut si sprijinul timisorenilor in incercarea de a-l identifica.

Articolul precedentVioleta Alexandru: Vor creste pensiile – Când se anunță oficial procentul majorării
Articolul următorActivitatea pompierilor din Lugoj, suspendată după descoperirea unui caz de coronavirus