Un timișorean a tot căutat un loc de parcare și cum nu a găsit a lăsat mașina în fața unei case și și-a văzut de treabă.

Totul s-a întâmplat în zona de sud a Timișoarei, în cartierul Steaua. Timișoreanul a făcut parcarea corect, a lăsat spațiul altor autoturisme să treacă, însă problema a fost cu totul alta.

Omul a lăsat mașina în același loc mai multe zile, iar prin modul în care a parcat-o bloca intrarea în curtea unei case. Proprietarul gospodăriei a pus mâna pe telefon și a chemat Poliția Locală. Oamenii legii l-au găsit pe proprietar, i-au dat amendă, iar mașina a fost ridicată.

Acest gen de întâmplări sunt din ce în ce mai dese în Timișoara. În ultima perioadă oamenii legii au dat zeci de amenzi, cele mai frecvente fiind pe străzile Brediceanu, L. Bethoven, Ghirlandei, dar și în Complexul Studențesc.

De la începutul anului polițiștii locali au dat nu mai puțin de 175 de amenzi celor care prin modul în care și-au parcat mașinile au blocat accesul în curți sau în incinta unor imobile.

Oamenii legii vor continua verificările pe această linie și în perioada următoare și le reamintesc șoferilor că staționarea sau oprirea mașinilor în locuri nepermise se sancționează cu o amendă cuprinsă între 290 și 725 de lei, dar și cu 2 sau 3 puncte de penalizare la permis.

Articolul precedentUna dintre cele mai circulate străzi din Timișoara își schimbă din nou înfățișarea
Articolul următorUn paznic și o infirmieră s-au luat la bătaie în Spitalul Județean din Timișoara. De la ce a pornit scandalul?