Nu s-au sinchisit să ducă deșeurile la deponeu și le-au lăsat la colț de stradă, dar au fost prinși de polițiști.

Un timișorean s-a ales cu 2500 de lei amendă după ce zilele trecute a parcat un microbuz pe o stradă de la marginea Pieței Crucii, a deschis o ușă și a lăsat mai multe deșeuri la pe marginea străzii. Omul nu a luat însă în considerare și camerele de luat vederi amplasate în zonă, care l-au surprins, iar polițiștii au dat remede de urma sa.

O altă dovadă de lipsă a bunului simț a venit din partea unei femei, care a fost văzută de vecini în timp ce arunca gunoaie la intersecția străzii Bobâlna cu Aleea Ghirodei. Cel care a zărit-o a fotografiat momentul, a sunat la Poliția Locală, iar oamenii legii au sancționat-o cu 2000 de lei.

Un alt bărbat a fost prins de o patrulă a polițiștilor în timp ce arunca mobilier uzat pe strada Semenic. Omul s-a ales cu o amendă de 1000 de lei.

Polițiștii locali vor continua verificările pe aceaqstă linie și în zilele viitoare și îi avertizează pe cei certați cu bunul simț că amenzile pentru abandonul deșeurilor pe domniul public vor crește în perioada următoare, iar cei prinși vor fi puși să facă și curățenie în locul în care au aruncat gunoiul.

Articolul precedentRealitatea merge mai departe. Realitatea TV a devenit Realitatea Plus
Articolul următorPostul Realitatea Plus poate fi urmarit online