„Povestea Realitatea” merge mai departe. Realitatea TV a devenit, de astăzi, „Realitatea Plus” și rămâne în prima linie.

Prima televiziune de știri și-a luat rămas bun în seara de miercuri, 30 octombrie 2019, și a spus bun venit noii televiziuni „Realitatea Plus”. Reporteri, realizatori, prezentatori, redactori, editori şi operatori și-au spus poveștile și au „scris” în direct ultimele minute de emisie a primei televiziuni de știri din România. Mesajul lor: „Rămânem aceiași. Rămânem în prima linie!”. „Împreună vom fi pe plus!” – motto-ul echipei Realitatea Plus.

Miercuri, 30 octombrie, jurnaliștii de la Realitatea TV și noua Realitatea Plus au trecut în revistă cei 18 ani petrecuți în prima televiziune de știri din România postdecembristă. La miezul nopții, s-a oprit emisia Realitatea TV.

Începând din primele secunde ale zilei de joi, telespectatorii pot urmări aceleași emisiuni și dialoguri incitante cu care s-au obișnuit la Realitatea Plus. 

Edward Pastia, directorul editorial Realitatea TV:

„Noi ne-am făcut treaba ca jurnaliști, am încercat să învățăm, ne uităm la colegii noștri și învățăm de la ceilalți din jur. Mai avem și contre, dar din asta iese Realitatea, așa cum văd realitatea telespectatorii.

Va fi o vorbă în noua Realitatea: „Împreună vom fi pe plus!”, adică echipa asta cu alți oameni, cu noi, echipa va merge pentru că așa am fost obișnuiți. Întotdeauna vom căuta adevărul, indiferent cine e în fața noastră. Asigur telespectatorii că nu va exista rabat de la acest lucru nici pe viitor. Noi vom fi contra, pentru că de asta va depinde informația care va ajunge la telespectatori.”

sursa: realitatea.net

Articolul precedentVictorie muncită pentru handbaliști. SCM Poli învinge la două goluri diferență pe CSM București
Articolul următorAmenzi usturătoare pentru nesimțire la Timișoara