Victorie la limită pentru SCM Politehnica Timișoara în partida restanță cu CSM București din etapa a VIII-a a primei ligi de handbal masculin.

Handbaliștii timișoreni au fost la conducerea meciului în prima parte, având în mai multe rânduri un avantaj de trei goluri în fața oaspeților, însă pe finalul primei părți formația din capitală a profitat de erorile bănățene și la pauză scorul era egal, 12-12.

Tot Poli a început mai bine repriza a doua și și-a asigurat un avantaj de două reușite, anulat însă rapid de bucureșteni. Cu 10 minute înainte de final timișorenii aveau din nou trei goluri avantaj, însă bucureștenii au insistat și cu un minut de joc au reușit să se apropie la două reușite. Când s-a intrat în ultimul minut bucureșteanul Georgievski a scăpat singur spre poarta timișoreană, portarul Babasafari s-a opus, și cu toate că au mai punctat odată, bucureștenii nu au mai avut timp și pentru egalare. S-a încheiat 27-26, iar SCM Politehnica a obținut astfel a doua victorie a sezonului.

Cel mai bun marcator al timișorenilor a fost Sadoveac, autor a 9 goluri, în timp ce restul reușitelor au venit de la Fenici 6, Pribanic 4, Marijanovic 4, Șomlea 2, Băican 1, Cîmpan 1.

Pentru formația timișoreană urmează două partide în deplasare. Alb-violeții vor juca mai întâi în sâmbătă în CUpa României pe terenul Odorheiului, pentru ca în 4 noiembrie să dispute restanța din etapa a 7-a a campionatului pe terenul Vasluiului.

Articolul precedentSchimbări în circulația autobuzelor pe mai multe linii din Timișoara
Articolul următorRealitatea merge mai departe. Realitatea TV a devenit Realitatea Plus