Polițiștii locali i-au luat în vizor pe șoferii de camioane și  microbuze care nu respectă regulile de parcare. În trei zile au găsit 26 de vinovați.

Polițiștii locali au promit sesizări conform cărora, în zonele de blocuri din cartiere sunt conducători auto care își parchează mașinile de serviciu depășind atât ca masă cât și ca dimensiune locurile de parcare și perturbând astfel parcarea altor autovehicule.

S-a acționat în zone precum Mehala, Bdul Revoluției, L. Rebreanu, Bdul Sudului, Gen. Dragalina, Aurel Podeanu, fiind depistate un număr de 26 de astfel de autovehicule în numat trei zile. Sancțiunile aplicate în astfel de cazuri au fost între 1000 și 2900 lei. Poliția Locală atrage atenția că, potrivit HCL 486/2006, se interzice staționarea voluntară a vehiculelor cu o masă mai mare de 3,5 tone pe drumurile publice li terenurile aparținând domeniului public sau privat al municipiului Timișoara, precum și staționarea voluntară a vehiculelor care au o lungime mai mare de 5 metri în parcările special amenajate, excepție făcând situațiile de încărcare/descărcare marfă și cele de îmbarcare/debarcare călători.” , se arată într-un comunicat al Poliției Locale.

 Acțiunile pe această linie vor continua.

Articolul precedentPuncte extrem de valoroase pentru cele trei echipe din Timișoara. Victorii pentru Ripensia și ASU Politehnica, remiză pentru ACS Poli
Articolul următorSentință în cazul porții ucigașe