Pare părea absurd, dar primarul localității timișene Belinț a luat decizia să testeze angajații primăriei cu etilotestul. Asta după ce a descoperit că unii dintre ei merg la birt chiar î timpul programului.

Doi angajați s-au ales deja cu avertismente scrise din această cauza, dar edilul spune că este pregătit să dea și pedepse mai grele. Ca să nu fie loc de întors, el a achiziționat un etilotest.

Aparatul a fost cumpărat prin SEAP – Serviciul Electronic de Achiziții Publice. Costă 2.973 lei, adică puțin peste 600 de euro, și vine la pachet cu o imprimantă. Potrivit primarului, acesta Va fi folosit din când în când, atunci când se consideră necesar.

„Periodic, când o să considerăm că este necesar, o să-i testăm. Rămâne la latitudinea mea sau a persoanei care va primi dispoziție să testeze personalul. Am dat sancțiuni, de aceea am luat aceste măsuri, să ne asigurăm. Săptămâna aceasta trebuie să ajungă. Dacă avem persoane din astea printre noi și nu știu ce e ăla bun simț, atunci trebuie să recurgem, din păcate, la așa ceva. Noi vrem seriozitate”, a  spus Laurențiu Tîrziu.

 

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentAlertă de ninsori abundente în vestul ţării. Vine gerul
Articolul următorCCR a decis că majorarea pensiilor cu 40% este constituțională