Au venit la Timișoara să scoată bani din vânzarea unor produse de sărbătoare și au plecat și amendați, și s-au ales și cu marfa confiscată.

Este povestea a șase bărbați cu inițiativă care au venit tocmai de la Ploiești la Timișoara pentru a-și vinde produsele la Târgul de Crăciun de la Timișoara. Oamenii și-au amenajat standuri între căsuțele municipalității și au început să vândă baloane cu led.

Spre ghinionul lor polițiștii locali i-au luat la verificări pe comercianții din Piata Operei pentru a vedea dacă toți au autorizațiile în regulă. Cei șase bărbați au fost prinși astfel fără acte de oamenii legii, care le-au și dat o amendă de 5300 de lei. Cele 48 de baloane pe care le vindeau cei șase au fost confiscate de polițiști.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția că, pentru ca manifestările organizate în centrul orașului să se desfășoare în mod civilizat și legal, este necesar ca toți cei care comercializează tot felul de produse de sezon să obțină toate documentele necesare unor astfel de activități.

Târgul de Crăciun de la Timișoara va fi deschis până în 10 ianuarie.

Articolul precedentTânăr descoperit cu droguri, în Timișoara
Articolul următorAvarie Colterm, cartiere fără căldură