Locuitorii din mai multe zone ale Timișoarei rămân astăzi fără căldură, din cauza unei avarii a rețelei de distribuție a agentului termic.

Reprezentanții Colterm anunță că locuințele racordate la sistemul centralizat de încălzire rămân fără căldură astăzi, în mai multe zone ale orașului. Astfel, din cauza unor lucrări efectuate de ENEL SA. la rețeaua de medie tensiune, care vor genera  opriri în alimentarea cu energie electrică se întrerupe furnizarea apei calde, a celei reci hidrofor și a încălzirii până la ora 17.00. Afectați sunt locuitorii de pe străzile  Amforei, Circumvalațiunii, Gheorghe Lazăr, Teiului, Zborului, Intr. Umbroasă.

De asemenea, din cauza unei defecțiuni la rețeaua termică primară, se întrerupe furnizarea apei calde și a încălzirii până la ora 15.00. Străzzile afectate sunt: Cetății, Amforei, Timiș, Brândușei, Stelelor, Dropiei, Ghe. Lazăr și Merișor.    

Avertizăm clienții că la finalul lucrărilor poate apărea fenomenul de turbiditate, pentru o scurtă perioadă de timp, de aceea recomandăm evitarea folosirii apei până la limpezire.” transmit reprezentanții Colterm.

Articolul precedentArși la buzunare în weekend-ul de deschidere al Targului de Crăciun de la Timișoara
Articolul următorArtefacte vechi de 100 de ani la Politehnică