Un punct din ndouă meciuri. Atât au obținut cele două Poli în etapa a 34-a a ligii secunde de fotbal.

ASU Politehnica a primit vizita liderului Academica Clinceni, iar după un început de meci echilibrat oaspeții au deschis scorul. În minutul 15, după o lovitură liberă la care timișorenii s-au apărat bine, mingea a ajuns la Adrian Șut, care a trimis-o sub trransversala porții bănățene. Acesta a fost și scorul pauzei pe stadionul Știința.

Imediat după reluare, Poli pleacă pe atac, Ignea îl găsește cu o pasă pe culoar pe Ursu, care pătrunde în careu, trimite pe lângă Vâlceanu și aduce egalarea.
După alte 8 minute, Chereches patrunde in careul Clinceniului, paseaza inapoi pentru Ursu, iar acesta trimite din prima in plasa porții oaspete. Văzându-se condusă, Clinceniul a început să alerge după egalare. Tânărul Bordei a scos de sub transversală un șut al lui Nicola, iar Poli a răspuns cu Motreanu, care deși a trecut de portarul oaspeților, nu a reușit să și trimită în poartă. În al treilea minut de prelungire, Vlad Mihalcea primește mingea în apropierea careului timișorean, șutează și îl învinge pe Bordei. S-a încheiat 2-2, iar ASU Politehnica a ajuns la 42 de puncte, același număr ca și Farul.

ACS Poli nu a reușit să obțină nici măcar un punct din deplasarea de pe terenul lui Aerostar Bacău. Timișorenii au fost învinși cu 1-0 de gazde. Unicul gol al meciului a fost înscris în minutul 4, când după o centrare a lui Buhăcianu, Vraciu a trimis din 6 metri în poarta bănățenilor. Fotbaliștii lui Valeriu Răchită au avut câteva oportunități de a înscrie, însă au ratat. ACS Poli a și încheiat meciul cu om în minus, după ce Uyi a văzut al doilea cartonaș galben, în penultimul minut de joc. Odată cu această înfrângere, ACS Poli rămâne cu 26 de puncte și este ca și retrogradată, diferența față de primul loc salvator fiind de 12 puncte.

În runda viitoare, ASU Politehnica va juca pe terenul celor de la Sportul Snagov, în timp ce ACS Poli va primi vizita lui FC Arges.

Articolul precedentDramă într-o familie în apropiere de Timișoara
Articolul următorMisiune îndeplinită! Timișoara Saracens ia bonusul ofensiv la Cluj și va juca semifinala acasă