În ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere ale frontierei au trecut peste 134.800 persoane, cetățeni români și străini. Dintre aceștia aproximativ 78.200au intrat în țară, iar 56.600 au părăsit teritoriul României.

Pentru a evita agolmerația din vămi, reprezentanții Poliției de Frontieră vă reamintesc faptul că „ accesând aplicaţia on-line „Media timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei deschise traficului internaţional”, la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/, se pot vizualiza punctele de trecere a frontierei, care sunt marcate, în funcţie de trafic şi timpii de aşteptare în culori diferite.

Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

În ultima perioadă polițiștii de frontieră au descoperit:

bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 331.400 lei;

valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la aproximativ 9.200 lei.

nu s-a permis intrarea în ţară a 10 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi de asemenea, nu s-a permis ieşirea unui număr de 24 cetăţeni români din diferite motive legale.”  Se mai arată în comunicatul Poliției de Frontieră.

Articolul precedentColectarea deșeurilor, o problemă. Străzile blocate au ținut departe lucrătorii de la salubrizare
Articolul următorGrup de migranți oprit la granița cu Serbia in ziua de Crăciun. Surpriza polițiștilor de frontieră din Timiș