În ultima săptămână RETIM a întâmpinat dificultăți în colectarea deșeurilor din orașul Timișoara și din restul zonelor periurbane în care societatea operează.

Accesul mașinilor de colectare nu a fost posibil pe un număr însemnat de străzi nedeszăpezite, fiind practic imposibilă colectarea pubelelor din zonele afectate.

Lista acestor zone include, dar nu se limitează la, cartierul Plăvăț 2, zona Blașcovici, Ronaț, Crișan, Zlatna, Abrud și Șagului.

Stratul mare de zăpadă așternut în zilele de 15 și 16 decembrie a împiedicat și colectarea unor rampe clandestine de deșeuri – mașinile de colectare nu au avut access la locația rampei sau chiar colectarea deșeurilor nu a fost posibilă din cauza acoperirii lor cu zăpadă.

Pentru a colecta surplusul de deșeuri acumulat, RETIM va lucra în toate zilele libere de Sărbători, făcând eforturi suplimentare pentru colectarea acestora.

RETIM Ecologic Service SA mulțumește tuturor cetățenilor pentru ințelegere și le dorește Sărbători Fericite!” se arată într-un comunicat al companiei.

Articolul precedentAccident cu două victime în seara de Crăciun în apropiere de Timișoara
Articolul următorAtenție la aglomerația de la frontiere