După ce duminică s-a putut circula pe străzile din zona centrală, luni dimineață conduicătorii auto care au drum prin această parte a orașului vor trebui să caute alte rute pentru a ajunge intr-o parte în alta a Timișoarei.

Luni dimineață, cu începere de la ora 9, strada 20 Decembrie, dar și o parte a bulevardului I.C. Brătianu, vor fi închise pentru ca lucrarile de asfaltare să fie finalizate, dar și pentru trasarea marcajelor.

Ambele străzi au fost lărgite. De pe bulevardul Brătianu a dispărut scuarul de pe mijlocul șoselei, unde odată erau puși faimoșii palmieri, însă a fost tăiat și din spațiul verde de pe margini. Sensul giratoriu din fața colegiului Miu a fost și el reconfigurat.

Odată ce circulația pe cele două străzi va fi închisă, firobuzul 16, dar și mai multe minibuze rezervate transportului școlar, vor circula pe rute modificate. Pentru linia de firobuz care pleacă de pe bulevardul Sudului, traseul va fi micșorat, autobuzul urmând să întoarcă în fața Primăriei Timișoara și să meargă pe aceeași rută până în sudul orașului.

Iată rutele pe care vor circula minibuzele școlare pe durata închiderii circulației.

Minibuzele de pe traseele şcolare S1, S4, S6 şi S10 nu vor mai ajunge până la Colegiul Ion I.C. Brătianu şi Colegiul E. Ungureanu, ci îşi vor continua traseele pe B-dul I.C.Bratianu, str. Michelangelo, B-dul C.D.Loga, folosind staţia „Continental” situată pe B-dul I.C.Bratianu ca staţie de debarcare pentru elevii colegiilor menţionate anterior (staţia se află în lângă Hotelul Continental şi sucursala B.R.D.). La transportarea elevilor către adresele de domiciliu, elevii celor două colegii vor utiliza staţia „T.Grozavescu”, staţia liniei 40 (în spatele clădirii Poştei Mari)

Minibuzul de pe traseul şcolar S3 va folosi ca staţie de debarcare/îmbarcare a elevilor pentru Colegiul Ion I.C. Brătianu şi Colegiul E. Ungureanu, aceeaşi staţie „ T.Grozavescu” a liniei 40 (în spatele clădirii Poştei Mari),

Minibuzul de pe traseul şcolar S2 va circula pe traseul: str. 20 Decembrie 1989 – B-dul C.D.Loga, lăsând elevii Colegiului Ion I.C. Brătianu şi Colegiului E. Ungureanu la intersecţia str. 20 Decembrie 1989 cu B-dul C.D.Loga. La transportarea elevilor către adresele de domiciliul, se va folosi ca staţie de îmbarcare pentru colegiile menţionate mai sus, tot staţia „T.Grozavescu”, staţia liniei 40 (în spatele clădirii Poştei Mari), urmând traseul B-dul I.C.Bratianu – str. Michelangelo – B-dul V.Pârvan – Spl. Tudor Vladimirescu.

Articolul precedentNoi zone din Timișoara intră în campania de curățenie stradală în săptămâna care urmează
Articolul următorUSR și-a ales noua formulă de conducere la Timișoara