Uniunea Salvați România a organizat la Timișoara congresul în urma căruia și-a stabilit noua foirmulă de coducere.

Sâmbătă, în prima zi a congresului, usr-iștii l-au ales președinte pe candidatul pentru scaunul de la Cotroceni, Dan Barna, după care s-a trecut la alegerile vicepreședinților și membrilor Biroului Politic Național. Organismul de conducere al USR va avea 7 vicepreședinți și alți 14 membri, doi dintre ei venind din organizația de Timiș.
Iată lista completă a vicepreședinților și membrilor BPN.

Iulian Bulai(vicepreședinte), Stelian Ion(vicepreședinte), Cristina Prună(vicepreședinte), Nicolae Ștefănuță(vicepreședinte), Claudiu Năsui(vicepreședinte), Cristian Seidler(vicepreședinte), Allen Coliban(vicepreședinte), Liviu Mălureanu, Andrei Macsut, Mihai Goțiu, Cătălin Drulă, Radu Mihail, Ana Ciceală, Diana Mureșan, Tudor Benga, Ionuț Stancu, Ionuț Moșteanu, Dumitru Dobrev, Silvia Dinica, Ștefania Petre, Vlad Botoș, Levente Elek, Cristian Moș și Teodora Stoian.

Aceștia sunt colegii și oamenii în care am foarte mare încredere și alături de care vom câștiga alegerile prezidențiale și vom forma acel Guvern de care România are foarte mare nevoie. Sunt alături de mine oameni dintre care mulți vor face parte din viitoarea guvernare a alianței USR Plus. Sunt alături de mine oameni pe care Uniunea Salvați România i-a mandatat cu încredere și sprijin pentru a duce în următorii doi ani acest partid la guvernarea României și la acea poziție pe care românii ne-o cer când discutam cu ei în stradă, aceea de a ne asuma însănătoșirea României” a spus președintele USR, Dan Barna.

Dumincă după-amiază, USR a organizat un miting în PIața Libertății din Timișoara, la care au participat câteva sute de susținători. Pe scenă au urcat liderii USR și Plus, care le-au transmis timișorenilor ideile lor.
Pe lângă discursuri, pe scenă a mai urcat și formația Omul cu Șobolani, care i-a încântat pe timișoreni.

Articolul precedentAtenție șoferi! Se închide din nou circulația în zona centrală la Timișoara. Foto
Articolul următorCasa de Pensii Timiș a fost prădată!