Șoferul care i-a pus pe jar pe polițiștii din vestul țării, după ce a trecut forțat granița și s-au tras și focuri de armă după el, va rămâne în spatele gratiilor.

După ce a fost audiat noaptea trecută, oamenii legii au decis să îl rețină pentru 24 de ore pe șoferul care a săvârșit mai multe infracțiuni, vineri dupa intrarea in țară. Bărbatul nu a stat de vorbă cu nimeni când a fost dus în Arestul Poliției.

Va reamintim, vineri, un bărbat care intra în țară prin punctul de trecere al frontierei de la Nădlac a trecut prin bariere fără să mai aștepte verificarea de rutină. Omul a fost urmărit pe autostrada Nădlac – Deva, iar polițiștii i-au pierdut urma la Traian Vuia. Oamenii legii au făcut și uz de armă pentru a-l opri.

În cele din urmă, omul a fost oprit pe o stradă din Lugoj, după ce șoferul unui tir s-a pus de-a curmezișul. Înainte de a fi prins la Lugoj, omul a mai săvârșit și alte infracțiuni.

Au fost organizate filtre, autoturismul fiind urmărit de un echipaj de poliție pe autostrada A1 pe sensul de mers Nădlac – Deva. La intrare in localitatea Traian Vuia, polițiștii din filtru au folosit armamentul din dotare, in conditiile legii. În urma folosirii armamentului, nu au rezultat victime. Ulterior, autoturismul a fost urmărit pe DN 68A, la intrare in municipiul Lugoj reusindu-se oprirea acestuia, imobilizarea si incatusarea conducătorului auto, un barbat in varsta de 42 de ani. Din primele informații s-a stabilit că, anterior, conducătorul autoturismului a alimentat la o benzinărie de pe autostradă și a plecat fără să plătească. De asemenea, s-a stabilit faptul ca numerele de imatriculare de pe autoturism au fost furate”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Articolul precedentCa în filmele de acțiune. Un șofer care a forțat intrarea în țară, prins după ce s-au tras focuri de armă, în Timiș
Articolul următorLiber la circulație pe patru benzi pe o stradă intens circulată din Timișoara. Foto