După ce în ultimele săptămâni nervii șoferilor din Timișoara au fost puși la încercare, din acest weekend se poate circula din nou pe patru benzi de la intersecția Michelangelo până la Spitalul Județean.

În ultima săptămână echipele SDM au decopertat asfaltul pe porțiunea de drum dintre intersecția Michelangelo și Bulevardul Eroilor, au fost instalate borduri noi și au fost înlocuite și gurile de canal.

Vineri noapte a fost finalizată asfaltarea și au fost trasate marcajele, dar și trecerile de pietoni de la intersecția cu bulevardul Eroilor. De asemenea a fost trasată și banda specială dedicata ambulanțelor, autobuzelor și taxiurilor.

Singurul loc unde încă nu s-a asfaltat este stația de taxi din apropierea căminelor studențești.

Pe porțiunea proaspăt refăcută urmează să fie puși și butoni reflectorizanți, ce au fost deja montați pe strada Arieș sau pe Calea Martirilor.

Dacă șantierul de pe strada Cluj au mai rămas doar finisajele de făcut, un altul continuă și săptămâna viitoare, pe strada Miresei. Lucrări mai sunt și pe strada Hector, care urmează să fie și ea lărgită.

Articolul precedentBărbatul care a forțat intrarea în țară și după care s-au tras focuri de armă în Timiș, a fost reținut. Video
Articolul următorSute de specialiști în chirurgie minim invazivă pregătiți în cinci centre din țară. Cei mai mulți vin la Timișoara