Personal medical prezinta pentru presa o interventie medicala cu prilejul inaugurarii spitalului privat Ponderas, inaugurat in Bucuresti, miercuri, 18 martie 2014. MARIUS DUMBRAVEANU / MEDIAFAX FOTO
O femeie și trei bărbați au murit din cauza virusului și a complicațiilor provocate de gripă în ultimele două zile. Niciunul nu era vaccinat anti-gripal.

În 13 februarie au decedat trei persoane confirmate cu virus gripal tip A: o femeie în vârstă de 63 de ani, din județul Olt, un bărbat în varsta de 64 de ani, din județul Arad și un alt bărbat de 41 de ani, din județul Vrancea. Joi, 14 februarie, a decedat un bărbat în vârstă de 54 de ani, din județul Bacău, confirmat cu virus gripal tip A.  

Toți cei decedați aveau condiții medicale preexistente și nu erau vaccinați anti-gripal.

In Timis 6 oameni au murit din cauza gripei. In ceea ce priveste imbolnavirile cu virusul AH1, numarul cazurilor confirmate in saptamana 4-10 februarie a scazut. Pentru un singur bolnav a fost confirmata prezenta virusului, insa, in total, 17 din cei 40 de pacienti care s-au prezentat la spital cu simptomatologia specifica gripei au fost internati.

Articolul precedentTrași pe dreapta după ce au ieșit la plimbare cu mașina. Surpriza polițiștilor din Timiș
Articolul următorUn nou protest în Piața Victoriei din Timișoara