Un nou protest în centrul Timișoarei a fost anunțat pe rețelele de socializare. Organizatorii îi cheamă pe trimișoreni în stradă vineri seara.

Inițiativa Timișoara a lansat un apel pe rețelele de socializare. Se anunță un protest pentru seara de astăzi, de la ora 18.00, în Piața Victoriei.

In disperare de cauza, puterea corupta a inventat o justitie paralela, care actioneaza, la fel ca pe vremuri, la apasarea pe buton. Dragnea si ceilalti infractori care conduc Romania, precum comunistii/nazistii, au masluit o structura judiciara „speciala”, cu rol represiv numita Secția Speciala de anchetare a magistraților – pe care Comisia de la Veneția ne-a cerut să o desființăm. Un nou SS haituie magistratii care nu reactioneaza la ordinele politice. Actuala lor tinta e LC Kovesi, pe care incearca s-o impiedice sa ocupe o onoranta pozitie de procuror sef european.”,  transmit organizatorii.

Până acum în jur de 400 de persoane și-au anunțat prezența și peste 1200 de timișoreni sunt interesați de acțiune. Cele mai recente proteste organizate pe tema problemelor din justiție, la Timișoara, au adunat doar foarte puțini participanți.

Articolul precedentBilanțul negru al epidemiei de gripă înregistrează noi victime
Articolul următorBanatul în spectacol, rezervă-ți loc la Timișoara