O vizită de lucru în Germania a unei echipe mixte de la Timișoara s-a încheiat cu o surpriză imensă pentru oficialii români.

Reprezentanții Aquatim, operatorul regional al serviciilor publice de apă şi canalizare, dar si ai Primăriei Timișoara au fost avut întâlniri cu oficiali germani pe mai multe teme, la Munchen.

La finele discuțiilor, primarul Munchenului, Manuel Pretzl le-a făcut un cadou oaspeților săi. Edilul le-a oferit reprezentanților Timișoarei o mapă cu hărți ale sistemului de canalizare din Timișoara, datând din anul 1895, găsite în arhiva orașului München.

Reprezentanţii oraşului München au fost invitaţi şi au confirmat participarea la Timişoara, în perioada 17-19 octombrie, la Ziua Serviciilor Publice şi la Conferinţa ştiinţifică internaţională Aquademica, la care vor participa, ca în fiecare an, specialişti din companii de servicii publice, furnizori de echipamente şi servicii importante, universităţi şi instituţii de cercetare din numeroase ţări europene.

Articolul precedentTimișoara 89ers la a treia finală în șase ani. Bănățenii luptă pentru titlu în fotbalul american românesc cu Bucharest Rebels
Articolul următorAccident pe autostradă între Timișoara și Arad