Trei meciuri, trei victorii clare pentru Informatica Timișoara, iar formația pregătită de Velentin Ilaș va juca pentru titlu național al juniorilor.

Formația timișoreană a avut parte de o primă repriză echilibrată în semifinala cu West Deva, dar fotbaliștii lui Valentin Ilaș au reușit totuși să deschidă scorul în ultimul minut de joc, prin Andrei Grosu. Acesta a fost și scorul pauzei.

Repriza a doua a început în forță. Informatica a avut 2-0 pe tablă după un autogol al lui Vesa, pentru ca același jucător să puncteze două minute mai târziu, însă pentru formația sa. După 2-1, formația timișoreană a fost mult mai sigură în apărare, iar rivalii din Deva nu au mai punctat. Au făcut-o de alte trei ori timișorenii. Gavrilă, în minutele 27 și 36 și Kovacs în minutul 36, au stabilit scorul final, 5-1 pentru Informatica Timișoara.

Astfel, la două luni de la câștigarea Cupei României, Informatica va juca din nou cu trofeul pe masă. Bănățenii vor întâlni în ultimul act al campionatului pe CSM Târgu Mureș, formație care a spulberat cu 7-2 pe FK Odorheiu Secuiesc. Timișorenii i-au învins pe cei de la CSM în urmă cu 2 luni în finala Cupei României, cu 5-2.

Finala Campionatului Național al juniorilor este programată luni, de la ora 18.

Articolul precedentProbleme la vot, alegători purtați de la o secție la alta. VIDEO
Articolul următorIncidente la vot, în județul Timiș