Aventura europeană a handbaliștilor de la Poli Timișoara s-a încheiat în Grecia, după numai două partide.Timișorenii au fost învinși cu 29-26 de Olimpiacos, exact diferența de care gazdele aveau nevoie pentru calificare.

Poli a fost la conducere tot timpul în prima repriză, iar în două momente ale jocului au avut ocazia să se desprindă la 4 goluri pe tabelă, însă de fiecare dată elevii lui Pero Milosevic au ratat această ocazie, iar Olimpiacos a răspuns pe contraatac. La pauză, timișorenii aveau un avantaj de două goluri, 15-13, și patru reușite la scor general, care asigura calificarea în turul următor.

Timișorenii au început catastrofal repriza a doua și nu au înscris niciun gol timp de 12 minute. Grecii în schimb au reușit să răstoarne scorul de la pauză, iar cu 8 minute înainte de final aveau un avantaj de 5 goluri, 25-20. Poli a continuat urmărirea adversarului, și la fel ca în meciul tur, a fost un final de infarct. Portarul Varo a marcat din poartă în poartă, Sadoveac și Pribanic au revenit și ei după accidentări și au înscris, dar Olimpiacos a păstrat diferența și s-a impu cu 29-26. Astfel, grecii s-au impus cu un gol diferență la general și s-au calificat în barajul pentru grupele principale ale Cupei EHF.

Cel mai bun marcator al Politehnicii a fost Sadoveac, cu 7 reușite, iar restul golurilor au fost marcate de Marjanovic 6, Pribanic 3, Cîmpan 3, Fenici 3, Milosevic 2, Băican 1, Varo 1.

Formației timișorene îi rămân acum meciurile din campionat. Următoarea partidă pentru bănățeni este programată în 20 octombrie, în deplasare, cu CSM Vaslui.

Articolul precedentDrumul spre Vest întrerupt de polițiștii de frontieră. Migranți capturați în Timiș
Articolul următorAmbulanță implicată într-un accident,în Timiș